Bayi dalam perut

Agak- agaknya baby ni tengah main bola sepak dalam perut tu kot.. http://www.youtube.com/v/MSUuOx_WB6U

Arahan yang tepat

Agaknya kalau arahan spesifik macam ni barula orang paham..

Gaya terbaru orang botak

Berita baik untuk si kepala botak, ada aksesori tambahan untuk anda dipasaran sekarang.. amacam? kencang tak??

Anak bapak

Inilah yang akan terjadi kalau anak ditinggalkan bersama bapaknya.. bahagia kan??

Ape motif??

Adehh, pening kepala tengok kasut-kasut diorang nih.. ape motip pakai kasut??? cer crite

Anugerah rekaan paling kreatif

Calon- calon untuk anugerah rekaan paling kreatif adalah.. 1. Basikal takde orang nak curi 2. buaian laju 3. topi keselamatan pemandu lori 4. rumah untuk hamster genius 5. Bbq...

Tempahan helmet dibuka

Ada sesiapa berminat nak tempah helmet customize macam  ni? Confirm lagi teruk jem kat Malaysia lepas ni sebab orang dok ushar helmet pelik motorist..

Ape yang korang nampak

Korang nampak tak ape yang kitorang nampak?? nampak perempuan muda atau perempuan tua? dalam gambar bawah ni pulak sepatutnya korang akan nampak 9 orang.. cari jangan...

Hidup terlalu singkat

Apa resolusi kerja anda tahun baru ini? Apa-apa pon, Life is too short for a wrong job! Renung-renungkan & Selamat Cari Kerja Baru

Akibat terlebih kreatif

Setakat ukir pasu bunga atau ukir kayu ape lah sangat kan.. Mamat ni siap leh ukir batang pensil yang halus tu..

Iklan kelakar penghibur jiwa

Beberapa hari lepas kami ke sebuah shopping mall di KL. Mak aihh berjanggutnya nak dapatkan parking. Lepas berjaya dapat parking, kami hampir menangis macam...