Makan sambil membuang

Selamat datang ke Modern Toilet Restaurant di Taiwan. Idea diorang ni memang giler ahh tapi confirm ramai je yang samggup nak makan kat restoren...

Jual Gadis …

  Anda berminat?

(VIDEO)Rosalinda, Welcome To Malaysia

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=xXLr7aELuGw&fs=1&hl=en_US&rel=0] Nak tergelak pun ada tapi terima kasih kepada Rosalinda kerana mempromosikan Malaysia. Anda memang kreatif.

Kamen Rider Kepong

Malaysia sekarang semakin maju. Dulu kita pernah tunjuk Ultraman di Sabah. Sekarang ada pulak Kamen Rider kat Kepong?   [youtube https://www.youtube.com/watch?v=UUtuk0XRdX4&w=560&h=349]

saya sibuk

alahai comelnye.. macam penat sangat buat keje..

patung bayi

Nampak real kan? Salah satu cara nak dapatkan balik bentuk badan macam zaman anak dara~~ pakai corset beautiful~ {klik}

Mesin basuh

rajinnya budak ni tolong mak dia basuh baju~~

comel ke

Err, tak tau nak cakap comel ke atau nak kesian kat budak ni... terima kasih kepada cik pengirim email..

Buruk makan

Hebat betul makanan yang dihidangkan kat conference ni. Kambing sorang seekor siap~~ hah, makan jangan tak makan!

FAIL

peribahasa untuk hari ini: harapkan pagar, pagar makan padi

Topi keselamatan

motip pakai topi????

Nikmat hidup

kesimpulannya, koreklah hidung menggunakan jari yang sesuai dengan saiz lubang hidung anda~