Toyota Sequoia SUV Yang Kalis Letupan Bom (5 GAMBAR)

Toyota Sequoia SUV dijual pada harga £30,000 dan untuk mendapat pengubahsuaian yang mewah pembeli hanya perlu menambah £100,000 yang disertakan dengan champagne bar, widescreen...

The Power Rojak Man!! Only At Penang!

Gua tak tahu rojak man ni kat area mana tapi kalau penang tentu la kat padang kota kan. Sapa orang penang tentu korang tahu...

Video “Parodi Forum Suara Mahasiswa” Listen Listen Listen Oleh MatLutfi90 Serius Lawak bhai!

Semua semua Sharifah Zohra Jeben punya pasal! kahkah lawak haram parodi mat lutfi ni. Patut la ang menang award. [youtube https://www.youtube.com/watch?v=RCjsMr658ZQ&w=560&h=315]

Senarai 26 Pemain Yang Dipanggil Untuk Kelayakan Piala Asia 2015

Berikut merupakan senarai pemain yang dipanggil oleh K. rajagopal untuk sesi latihan kelayakan Piala Asia 2015 di Australia. Gua pelik kenapa Piya masih tidak...

Wrestling Kanak-Kanak Yang Serious Real!

Kejadah apa budak-budak ni! Pengaruh WWE tak kan ada lagi kot. Cukup dengan zaman gua la. http://www.facebook.com/v/532358740122732

Igloo City: Sebuah “Pekan Koboi” Di Cantwell, Alaska

Igloo City dibina pada tahun 1970 untuk dijadikan Hotel dan sebagai penghormatan kepada suku kaum Inuit. Tetapi projek ini tidak berjaya yang telah diabaikan...

Iklan Klasik Produk Apple Di Awal Zaman Penubuhan (13 GAMBAR)

Pada zaman iklan ini dikeluarkan tiada lagi versi iPhone iPad ataupun iPod disediakan, Kini Apple antara syarikat gergasi pengeluar telefon pintar dan dunia. Gua...

Liga Super 2013: Kelantan 1 – 1 Darul Takzim FC Mereka Sama Power!!

Gua respect dengan prestasi apek malam ni, makin kahwin ni makin cekap jaga goal padahal hari-hari main score goal. kahakahkah Tapi goal dari Farhan...

Kejadian Tanah Runtuh Membentuk 20 Lubang Di Lianyuan, Selatan China

Penduduk sebuah kampung di Lianyuan Chine terkejut katak apabile tanah di kawasan kampung mereka mula mendap dan membentuk lubang sejak 5 bulan lalu. Mereka...

Listen Listen Listen Video Ini Menjadi Hits Kerana Sharifah Zohra Jabeen Dengan Haiwan Beliau

Gua tak ada masalah dengan sembang-sembang mereka ini tapi gua tak puas hati tul dengan penyorak tu. Kejadahnya kamu duk main booo sana booo...

Tarian Neymar Yang Comel Katanya ( 3 VIDEO )

Gua heran! comel tang mana entah!! ni member gua la beriya katak story kat gua kata Neymar berjoget comel lah. Tapi member gua tu...

Ibu Anda Seorang Pembohong Yang Abadi! Renung-renungkan!

Gua rasa nak nangis bada baca info pic ni, teringat pulak kat ibu gua yang kat rumah tu. Adik-beradik semua ada kat rumah, gua...