Episod Kartun Doraemon Yang Terakhir

Sebenarnya gua pun tak pasti yang ini versi sahih atau tidak sebab video ni gua jumpa dalam external hard disk member gua. Tapi kalau...

Video CCTV Polis Memukul lelaki Yang Dalam Keadaan Bergari

Semalam laman social kecoh dengan kejadian polis memukul seorang lelaki indian dalam keadaan tangan lelaki tersebut bergari sehingga mati. Sebelum kejadian semalam, ada satu...

Senarai Pelumba MotoGP Untuk Tahun 2013

Pasti ramai yang menanti kejohonan Moto GP 2013 kan? Di sini gua nak kongsi senarai pelumba MotoGP untuk sesi 2013. Gua dengar cerita Valentino...

Ciptaan Tangan Bionic Yang Sangat Awesome! ( 10 GAMBAR )

Tangan bionic yang bernilai £47,000 ini menunjukkan kejuteraan mekanikal yang menarik apabila dia boleh bergerak dengan mengesan pegerakan otot dan menukarkan kepada gerakan pada...

Video Eden Hazard Menyepak Budak MILO Swansea City

Kejadian ini berlaku pada Chelsea vs Swansea City dalam Carling Cup pada semalam. Akibat tindakan Eden Hazard itu, beliau dilayangkan kad merah. Bagi admin...

Video Konsep iPhone Math Dengan Kamera 12-Megapixel

Ini adalah versi rekabentuk bebas untuk peranti iPhone, Apple user tentu sekali teruja dengan konsep iPhone Math ini. Peranti yang didesas desus dengan skrin...

Video Parodi Listen Listen Listen Dari PopTeeVee

Lawak gak mamat-mamat ni buat video! serius lawak! Gua tak tipu [youtube https://www.youtube.com/watch?v=qGw1l4VD-Bw&w=560&h=315]

Udin Sedunia – Lagu Yang Dinyanyikan Oleh Orang Gila

Video yang admin share ni versinya agak lain sebab sebelum ini si Udin Majnun ni buat lagu ni dalam versi bahasa Jawa tapi versi...

Video Lagu Serangga Pilihan Yang Terfaktab!!

First time admin dengar lagu ni masa admin play Radio Belen, Haram lawak kot lagu ni, dah la muzik macam nak gi perang. Kuda,...

Video Sharifah Zohra Jabeen MEMAAFKAN Mahasiswa UUM

ok, tolongla jangan bash gua sebab post ni. Gua bukan nak main politik ke hapa tapi gua berpihak kepada kebenaran. Kenapa perlu kak pah...

Restoran Air Terjun Di Villa Escudero Resort, Filipina (5 GAMBAR)

Kita biasa dengar restoran tepi sungai, tapi kolam dan tepi pantai tapi jarang kita dengar resotran air terjun. Terletak di Quezon Province, Filipina restoran...

Sebab UiTM Lendu Mengalami Gangguan Makhluk Halus

Malaysia sekarang digemparkan dengan kejadian yang berlalu di UiTM Lendu, yang dikhabarkan telah mengalami gangguan makhluk halus. Gua ada tanya la member yang study...