Mahkamah.Gov.My Kena Hack Oleh BrainWash

Wah makin berat nampaknya kes penggunaan nama "Allah". Terbaru laman web rasmi Mahkamah Malaysia dah dihack oleh mereka yang menggelarkan diri mereka BrainWash. Mesej...

(GAMBAR)Hamster-Hamster Bersukan Dengan Cutenya ~~

Sapa sini tak suka binatang? Ada orang allergik ngan binatang bulu-bulu. Kalau sentuh sikit jer terus terbersin. Tengok kucing bawah kerusi pun terus terlompat...

Adakah muka anda macam ni pagi Isnin?

Jika ingin diibaratkan riak muka kita mengikut hari, mungkin inilah sinopsis terbaik. Hari Isnin, muka kita bukan setakat monyok semonyok-monyoknya, tapi mungkin macam gambar ini... Hari...

Model Coca Cola Yang Paling Seksi? Nampak Perut Tue Beb

Sungguh sempoi model iklan Coca Cola nie. Seksi sungguh. Tanpa segan silu menunjukkan bahagian perutnya yang mampu menghairahkan mereka yang melihat. Sambil tersenyum manja...

Penulis Karangan Ini Juga Bakal Seorang Sasterawan Negara

Dulu korang dah pecah perut kan baca karangan bakal seorang sasterawan negara? Kali nie pecahkan pulak usus dan pankreas anda dengan karangan seorang lagi...

(GAMBAR)Sayur-Sayuran Yang Cute Mute

Sapa sini tak makan sayur? Sila angkat tangan kanan anda sambil tangan kiri menutup muka kerana malu. Heheh. Dari dulu kami tak faham kenapa...

Hati-Hati Dengan Orang Gaji Anda, Kekejaman Merata-Merata

Baru terbaca muka depan Harian Metro semalam. Malaysia nie dah tak selamat lagi dah. Takziah kepada keluarga Allahyarham. Balik-balik rumah tengok satu famili dah...

Peminta Sedekah Paling Ganas Di Dunia

Sila baca artikel ini sepenuhnya dan tengok gambar last. Memang macho ah peminta sedekah nie.

Sungguh Nakal Gajah Ini

Sama ada gajah nie dah lama tak berasmara dana dengan bini dia ataupun pompuan tue pakai baju seksi sangat. Apa-apa hal pun gajah ini...

Nak kena samak ni…

Alahai....ape nak dikata. Kesian kami kat brader ni. Dahla harga minyak naik, beratur pulak sebatu. Boleh pulak makhluk nih pancut kat sport rim dia. kredit...

Roti Canai Maggi, Ada Beran?

Macam-macam. Ada sekali tue time kami tengah lepak ngan member-member, tetiba salah seorang member kitorang nie order roti milo. Aik, apa kebenda roti milo...