Rempit sejati

Kalau setakat bawak motor sorang-sorang lepastu merempit sana sini tak mencabar la der.. Cuba try buat sket aksi macam kat dalam gambar-gambar ni.. ada...

Kahwin 4 wanita serentak

Hebat sungguh lelaki yang bernama Milton Mbhele ni. Kahwin bukan satu tapi terus empat serentak. Mbhele ni dah kahwin dengan salah seorang dari 4...

Mayat untuk sarapan

Ada sesiapa yang nak order mayat ni untuk sarapan? Jangan terkejut sebab mayat- mayat ni dibuat dari roti disebuah kedai roti di Thailand. Sila...

Selsema oink oink

Punca selesema oink oink ditemui~

Pinggang 15 inci

hai saya nenek umur 74 tahun, tapi pinggang nek kalah anak dara~ 15 inci maintain kay! Premium Beautiful boleh juga menjadikan pinggang anda ramping!!

Ayat Quran pada kulit bayi

MOSCOW – Pakar-pakar perubatan di Rusia bingung berikutan penemuan ayat-ayat suci al-Quran dan Arab pada kulit seorang bayi berusia sembilan bulan di Dagestan, Rusia,...

Belajar Cakak Ganu

Mari Belajar Cakak Teganu dengan Cikgu Stopa~~ http://www.youtube.com/v/MkP0_c7xIwk?fs=1&hl=en_US

Don’t try this at home

ada sesiapa berani tiru aksi ni?

Alahai..

Alahai mak paknye pun.. beranak la lagi sorang.. kesian budak comel ni terpaksa kawan dengan orang utan..

Bayi dalam perut

Agak- agaknya baby ni tengah main bola sepak dalam perut tu kot.. http://www.youtube.com/v/MSUuOx_WB6U