Ini 10 Barangan Menarik Anda Boleh Dapatkan Hari Ini Sempena Black Friday

2093

Istimewa dengan Black Friday yang berlangsung pada hari ini, kami akan kongsikan kepada anda senarai barangan yang anda wajib dapatkan. Daripada perkakas rumah, barangan elektronik dan keperluan rumah ada pelbagai pilihan boleh dipilih!

Perkakas rumah

Philips Steam Generator Iron GC7805/20 (Powerful 250g Steam Boost) 

  • RM569.00 (harga asal RM1,399.00).

lazada
Steam iron ni antara item yang wajib ada di setiap rumah sekarang ini. Boleh dikatakan antara hot item yang perlu ada lah sebab lebih senang nak gosok baju dan jimat masa!

COOCAA 55 Inch 4K Android Smart LED TV – Slim Wifi Ultra HD Model 55Q5

  • RM1,799.00 (harga asal RM2,999.00)

lazada
Coocaa Smart TV antara jenama televisyen yang semakin mendapat tempat dalam pasaran. Nak tahu sebab apa? Bukan saja untuk kegunaan sambungan YouTube dan Netflix, tapi anda juga dapat gunakan fungsi Android TV.

Russell Taylors Air Fryer AF-24 Large 3.8L

  • RM179.99 (harga asal RM599.00)

lazada
Bukan sahaja boleh gunakan untuk menggoreng tapi Russell Taylors Air Fryer ini pun boleh gunakan untuk tujuan membakar dan panggang juga.

Russell Taylors Sandwich Maker SW-10

  • RM48.99 (harga asal RM99.00)

lazada
Untuk mereka yang suka bawa bekal ke tempat kerja atau mungkin nak bekalkan sarapan untuk anak-anak, Russell Taylors Sandwich Maker akan mudahkan kerja anda. Cepat, senang dan mudah!

Elektronik

Fujifilm Instax Mini 9 + Film 10pcs + Album + Pouch + Photo Clip + Crystal Case

  • RM279.00 (harga asal RM429.00)

lazada
Inilah masanya untuk anda dapatkan kamera comel ni dengan hanya RM279 sahaja. Siap dengan filem 10 keping, album, pouch, klip foto dan crystal case.

Apple iPhone XR

  • RM2,549.00 (harga asal RM3,368.00)

lazada
Sesiapa yang dah lama bercadang nak tukar telefon baru tu, iPhone XR cuma berharga RM2,549 untuk Black Friday ini.

Huawei P30 8GB RAM+128GB ROM-Exclusive Gifts From Switch Solution smartphone

  • RM1,999.00 (harga asal RM2,699.00)

lazada

Barangan keperluan rumah 

FOREVER 4-Seater Fabric Sofa Bed (6 S/Steel Legs) + Free 2 Pillow (Grey) – design B

  • RM378.10 (harga asal RM1,299.00)

lazada

Ini antara harga ‘kaw-kaw’ dengan potongan murah daripada RM1,299 kini cuma RM378.10. Boleh lah anda beraya dengan sofa baru tahun depan!
  • RM2,488.00 (harga asal RM5,988.00)

lazada
Sekali sekala, apa salahnya kalau anda hadiahkan massage chair dari Gintell ni untuk mak dan ayah di rumah. Harganya pun dah diturunkan kepada RM2,488 sahaja.

Cassa Back Ergonomic Racing Style Adjustable Gaming Executive Office Chair Black Red (Without Leg Rest/With Leg Rest)

  • RM264.00 (harga asal RM839.00)

lazada

Selamat membeli belah di Black Friday ini!

Comments

comments