iPhone 13 Mungkin Hadir Dengan 1TB Storan Nanti

Bagi pengguna iPhone, korang rasa storage yang Apple bagi sebanyak 128GB, 256GB dan 512GB pada iPhone-iPhone sebelum ni sudah cukup ke? Mungkin ada yang cukup dan mungkin ada yang tidak cukup, tambah lagi bagi mereka yang suka merakam video.

Kalau korang nak tahu, iPhone 13 nanti berkemungkinan didatangkan dengan storage sebesar 1TB gais. Pergh! Besar gila dan confirm tak luak langsung kalau berita ini betul. Menguatkan lagi kenyataan ini, penganalisis iPhone iaitu 9to5Mac juga ada mengatakan hal ini.

Bukan setakat kaki video jer yang happy, kaki-kaki gamers yang menggunakan iPhone juga akan berpuas hati dengan penawaran sedemikian. Agaknya game yang mereka tak main pun akan dimuat-turun sekali sebab storage dah terlampau besar kan? Kah!

BACA : Apple Mungkin Tawarkan Ciri AOD, Paparan Info Ringkas Walau Skrin ‘Off’ Pada iPhone 13

Advertisement

iPhone 13 juga mungkin akan menawarkan ciri Touch ID seperti iPhone-iPhone sebelum ini dan sokong AOD iaitu paparan info ringkas walaupun skrin ditutup.

Sumber

Comments

comments