Minta Tolong Report Page Menghina Agama Islam Ini

facebook gile

Nampaknya Facebook makin lama makin tak terkawal. Kenapalah boleh terfikir nak buat benda-benda macam ini. Apa nak jadi dengan rakyat Malaysia kita. Sedikit sedutan dari email yang kami terima.

Assalammualaikum kepada blog nara….saya ingin berkongsi kepada masyarakat umumnya ttg masalah yg makin berleluasa di facebook..even bkn talk bout artis tp sy sangat tekejut ble terbuka satu page di facebook ttg ‘Muhammad SAW Bukanlah NABI, Melainkan BABI ‘ mengutuk agama islam kita serta nabi muhammad s.a.w…ya allah…betapa ramai yg mengikut dan menyokong fakta2 yg buruk dan keji ttg islam…

sy terase amat marah dgn admin yg membuat page begitu…knape sng nye mengeluarkan fakta yg dia sendiri tidak tahu dan menyangkal segalenye malah menghina nabi kita….ape sudah jadi pada fenomena facebook ini yg tlh disalahguna…sy harap nara blh membantu dengan menyebarkan ttg page ini….

saye kesal terhadap pihak yang sanggop buat begini…nak kiamat agak nya…subhanallah….

Kami nak mintak tolong pembaca semua untuk report page ini sebagai menghina agama Islam. Tolong klik link ini dan skroll ke bawah. Lihat bahagian kiri nanti nampak tulisan “report page”. Tekan link tersebut.

facebook gile

Advertisement

Nanti boleh buat pilihan. Anda pilih yang berkaitan. Sama-samalah tolong report agar page macam ini tak wujud di Facebook. Thanks.

Comments

comments