Robert Pattinson Sah Lakonkan Watak Batman!

Baru-baru ini Warner Bros telah membuat keputusan memilih Robert Pattinson untuk watak Batman. Pasti anda semua ada mendengar ura-ura Robert Pattinson akan memegang watak Batman?

Bagi peminat di luar sana, mereka semua merasakan bahawa Robert  tidak cukup maskulin untuk menjadi Batman. Warner Bros telah mengesahkan pelakon kelahiran London telah menandatangani kontrak tawaran.

Advertisement

Filem trilogy The Batman arahan Matt Reeves ini dijangka akan ditayangkan di pawagam pada 25 Jun 2021.

Malah, pemilihan Mark Reeves sebagai pengarah filem tersebut mungkin disebabkan faktor kejayaan dua filem beliau iaitu Planets of the Apes.

Pemilihan Robert dikatakan tepat kerana dia memiliki karakter yang misteri dan sangat dekat dengan Batman. Malah dia antara pelakon British yang boleh bercakap dalam slang Amerika dengan baik.

Aktor Ben Affleck yang menggalas watak itu sebelum ini tidak mahu menandatangi kontrak baharu kerana merasakan dia sudah tua untuk menjadi Batman.

Pasti anda semua tidak sabar nak menonton Batman yang dilakonkan oleh Robert Patitinson yang sebelum ini memegang watak utama dalam filem Twilight sebagai puntianak yang kacak menjadi idaman semua wanita ketika itu.

Comments