Rumah Mewah Bassist Iron Maiden Steve Harris Yang Akan Dijual (11 GAMBAR)

Tahukah anda? Steve Harris merupakan bassist kepada band Iron Maiden dan merupakan pengasas band tersebut.
Percayakah anda? Iron Maiden ada 15 album dan telah terjual lebih 85 juta rekod di seluruh dunia. yang ni kena percaya.
Tahukah anda? si Lauren anak Steve Harris ni lawa bangat!!

ok kita cerita pasal rumah si Steve Harris ni, oleh sebab si Harris ni british jadi dia merupakan seorang peminat tegar bola sepak dan dia merupakan seorang peminat West Ham united dan kalau kamu ni betul-betul minat Iron Maiden sudah tentu kamu akan perasan ada sticker West Ham pada gitau Harris, nak ceritanya dalam rumah dia ada padang bola sepak dan padang tu agak besar jugak la.

1

2

ini anak Steve Harris, lawa x lawa laa tapi boleh tahan laa kan?

Advertisement

3
apa macam rumah dia? nampak macam rumah ladang kan?

4
ni la padang bola dia, kepada admin sukan star dan sokernet! korang tak payah gaduh. korang dua sama2 lol! kau tengok dia ni, main lagu metal tapi ada padang bola sendiri. korang tau komen je, korang haaada?

5
Steve Harris juga ada pub sendiri dalam rumah beliau dan pub ini diberi nama “Horse and Cart”

6
ini boleh kata mewah, kalau yang jenis takut tak boleh mandi sini malam2 takut terkejut tengok lukisan seni Gothic yang ada kat dalam ni tapi bagi yang gila belen korang minat la sini sebab dalam ni juga ada lukisan perempuan bogel.

7

8

9
ini pula koleksi awards yang diterima oleh Steve Harris 38 tahun career beliau sebagai bassist untuk Iron Maiden.

10
yang ini agak klasik sikit, entah dapur kurun berapa dia letak dalam ni tapi cun arr cun cun.

11

Comments

comments