Suami Terpaksa Mencuri Kereta Untuk Penuhi Permintaan Isteri Mengidam Kereta Honda Jazz

isteri mengidam honda jazz

Setiap ibu mengandung pastinya ada ragam dan rasa mengidam mereka yang tersendiri sepanjang tempoh kehamilan. Soal mengidam ini juga tidak boleh dijadikan bahan jenaka kerana ianya bermain dengan soal emosi si ibu mengandung.

Demi isteri tercinta, seorang suami di Indonesia nekad mencuri sebuah kereta Honda Jazz ketika sedang makan di restoran. Isterinya yang sedang hamil mengidam untuk memiliki kenderaan Honda Jazz itu membuatkan suaminya terpaksa mencuri kereta kerana ketiadaan wang.

Kejadian berlaku di Warung Makan Ayam Panggang Lombok ketika dia dan isterinya sedang menjamu selera. Suami tersebut kemudian mencuri kunci kereta milik salah seorang pelanggan yang ditinggalkan di atas meja ketika dia pergi mencuci tangan di sinki.

mengidam honda jazz
Sumber

Pemilik kereta tersebut, Andy Prabowo kemudian membuat laporan polis tentang kehilangan keretanya itu. Pihak polis berjaya menemui kenderaan tersebut di Babukan dan lelaki itu dilihat sedang memandu dalam keadaan yang santai dan kemudian mengaku bersalah.

Advertisement

Tindakan spontannya mencuri kenderaan itu telah menyebabkan dia meninggalkan isterinya bersendirian di restoran tersebut. Dia kemudian mengaku bersalah terpaksa mencuri kenderaan itu selepas didesak oleh isterinya yang mahukan kereta Honda Jazz.

Comments

comments