(VIDEO) 14 Lifeguard Dibuang Kerja Kerana *Gangnam Style*

69

Usaha untuk membuat video parody ini langsung tidak dihargai boss sebuah kolam renang awam di El Monte, California. 14 Lifeguard ini diberhentikan kerana menggunakan harta awam dan menggunakan uniform mereka untuk kegunaan sendiri. Sebenarnya mereka tak kisah pun sebab mereka ni hanya student dan kerja part time je kat kolam tu.


Fakta :

  • video gangnam style dengan aksi kekuda beliau si PSY telah mencapai 117 million¬† hits di youtube.
  • video geng lifeguard ni pelak dapat mencapai hits sebanyak 74,000 di youtube
  • nama sebenar PSY ialah Park Jae Sung dan telah menceburi industri hiburan sejak 2005 lagi
  • PSY juga telah membuat persembahan semperna VMA’s di L.A 6 september lalu

Comments

comments