Video Aisyah Tajuddin @aisyahsekilas Mengutuk Hudud Menjadi Viral

entah siapa minah ni. Terus menjadi viral dengan mengutuk hukum agama sendiri. Terus isu beliau menjadi serius di laman sosial, mungkin rupa dia hodoh sebab tu ramai yang kutuk dia. Mungkin jugak orang malaysia sekarang main alert dengan isu agama.

Masing masing ada pandangan, kalau 5 tahun dulu kau post benda ni dekat laman sosial mungkin takat tu je pergi dia. Sekarang ni nenek nenek pun dah pandai online FB. Memang silap besar la. Tahi tahi media social akan hentam kau habis habisan la.

Yang aku tahu, account twitter minah ni dah deactivate.

CAeO1c3UMAAeFHb

Advertisement

Comments

comments