(Video) Selepas Zach King, Kini Sofyank96 Bergandingan Dengan Pelakon Hollywood Will Smith

511

Rasanya semua cukup kenal dengan Sofyank96 yang cukup popular dengan video hebat yang dihasilkannya. Kalau sebelum ini dia mendapat perhatian ramai di atas kolaborasi bersama content creator antarabangsa, Zach King. Sekarang ini giliran Will Smith pula!

Kali ini dia dijemput oleh UIP, Paramount bersama Era.jer untuk bertemu dengan bintang Hollywood iaitu Will Smith di Budapest. Sebelum ini ramai yang berteka-teki, siapakah bintang yang akan muncul di dalam videonya kali ini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mohamad sofian (@sofyank96) on

Bukan calang-calang tu dapat jumpa dengan bintang terkenal Hollywood. Sofyank96 terbang ke Budapest untuk menghasilkan video promo filem lakonan Will Smith iaitu Gemini Man. Video tu pun siap dikongsi Will Smith di akaun Instagram nya juga!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mohamad sofian (@sofyank96) on

Memang murah rezeki pemuda ini dapat berkolaborasi dengan nama-nama besar di peringkat antarabangsa. Kalau tengokkan video-video yang dihasilkan Sofyank ni, memang hebat! Tahap editing nya bukan level biasa-biasa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mohamad sofian (@sofyank96) on

Wow, patut lah Will Smith pun ajak buat video sekali kan? Selamat maju jaya kami ucapkan kepada Sofyank96!

Sumber: Sofyank96

Comments

comments